Algemene voorwaarden

1. Definities

1.1 Lingerieathome is een online winkel die gespecialiseerd in de verkoop van lingerie, nachtkleding, loungekleding en badmode aan consumenten.


2. Toepasselijkheid

2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website Lingerieathome, zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

2.2 Het accepteren van een aanbieding, dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden.

2.3 Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken. Indien van een onderdeel van deze Algemene Voorwaarden wordt afgeweken, blijven de overige Algemene Voorwaarden onverkort van kracht.


3. Overeenkomsten

3.1 Een overeenkomst komt tot stand door het plaatsen van een bestelling door de consument via de website www.lingerieathome.nl. Lingerieathome.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit zonder vermelding van de reden meegedeeld.

4. Prijzen

4.1 Alle genoemde prijzen zijn in Euro´s en inclusief 21% BTW.

4.2 Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail met uw besteloverzicht en de totale kosten. De totale kosten zijn Inclusief verzendkosten.

© 2020 - 2024 Lingerie at Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel